Ανακαινισεις σπιτιων
Μεγάλη ευκαιρία η αγορά παλαιού ακινήτου.....

Μεγάλη ευκαιρία η αγορά παλαιού ακινήτου.....

   

Τα τελευταία χρόνια, λόγο μείωσης των τιμών, οι αγοραπωλησίες παλιών ακινήτων έχουν σταδιακά αυξηθεί στην Ελλάδα.Ενα σημείο που πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή πριν την αγορά μας, είναι ο έλεγχος της στατικής επάρκειας του κτιρίου.

Αλλοι παράγοντες που πρέπει να προσέξουμε σε μία αγορά είναι οι παρακάτω:

Μούχλα ή υγρασία 
Αν το σπίτι είναι φρεσκοβαμμένο, είναι πιο δύσκολο να ελέγξετε για την κατάσταση των τοίχων, αλλά ακόμη κι έτσι, αξίζει να ελέγξετε χαμηλά στους τοίχους πάνω από τα σοβατεπί και ψηλά, κοντά στο ταβάνι για τυχόν «κυματιστά» σημάδια υγρασίας, «χαλασμένο» χρώμα και μυρωδιά μούχλας.

Τα κουφώματα 
Οφείλετε να ελέγξετε πόσο θερμομονωμένο είναι το σπίτι, κοιτάζοντας τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες αν έχουν μονό ή διπλό υαλοπίνακα.Υπολογίστε σε περίπτωση παλιών κουφωμάτων πως οι ανάγκες θέρμανσης θα είναι αυξημένες. 

Τα υδραυλικά 
Είναι το πιο σύνηθες σημείο φθοράς σε κάθε σπίτι, ιδιαίτερα αν είναι παλιό (εικοσαετίας και πάνω) θα χρειαστεί αντικατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας,  για μία εκτίμηση κατάστασης  του ακινήτου που σας εναδιαφέρει καθώς και για προτεινόμενες λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού.Μεγάλη ευκαιρία η αγορά παλαιού ακινήτου.....

Stay Connected With Us !

Get In Touch !

Ανακαινισεις Κτιριων