Ανακαινισεις σπιτιων
Ανακαίνιση μικρού διαμερίσματος

Ανακαίνιση μικρού διαμερίσματος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με μία μικρή ανακαίνιση να κάνετε έναν μικρό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Αρκεί να γνωρίζετε ποια είναι και πώς να τα εφαρμόσετε. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω για να μάθετε όλους τους τρόπους ανακαίνισης με τους οποίους μπορείτε να «μεγαλώσετε» έναν μικρό χώρο.

Αν είστε προετοιμασμένοι για μερικές αλλαγές μέσα στη μέρα, τότε θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο. Μπορείτε να το πετύχετε χρησιμοποιώντας έπιπλα που εξυπηρετούν πάνω από μια λειτουργίες. Ένα τραπέζι μπορεί να χρησιμεύσει ταυτόχρονα σαν τραπέζι δείπνου, αλλά και ως γραφείο. Προμηθευτείτε έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας. Αυτές οι μικρές καθημερινές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να έχετε λιγότερα έπιπλα, άρα περισσότερο χώρο.

Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση της «επέκτασης». Βάλτε κουρτίνες που εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι, έπιπλα με γυαλί ώστε να περνάει από μέσα το βλέμμα ή καθρέπτες που είναι τοποθετημένοι σε στρατηγικά σημεία. Τα παραπάνω θα σας δώσουν την αίσθηση ότι ο χώρος δεν έχει εμπόδια και κατ’ επέκταση θα φαίνεται μεγαλύτερος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακαίνιση κατοικίας σας επικοινωνήστε μαζί μας.



Ανακαίνιση μικρού διαμερίσματος

Stay Connected With Us !

Get In Touch !

Ανακαινισεις Κτιριων